BLACK FRIDAY

HPA - EDC Backpack

HPA – EDC Backpack är en ny HPA-väska för dagligt bruk. Ryggsäcken har många invändiga och yttre fickor var av ett är vadderat fack för en laptop eller surfplatta upp till 15″. MOLLE-öglorna på ryggsäcken möjliggör många anpassningsmöjligheter efter eget tycke.

Savotta – JÄÄKÄRI S 20L

SAVOTTA – JÄÄKÄRI S (Minijääkäri) är en mycket praktisk och funktionell MOLLE / PALS ryggsäck på ca 20 liter. Tillverkad av 1000D Cordura för dig som strävar efter kvalitet och användbarhet. Finns i både svart och grön färg.

HPA – Waterproof Backpack INFLADRY 25

HPA – Waterproof Backpack INFLADRY 25 är en väska som är ogenomtränglig för vatten, luft och damm (IPX8) tack vare en vattentät/lufttät dragkedja. Utrustad med tryckventil vilket gör att du kan blåsa upp väskan med luft. Detta säkerställer att den flyter, skyddar mot stötar och håller formen om du har lite packning. Den perfekta ryggsäcken för alla äventyr. Medföljer ett avtagbart inredningsfack för en bärbar dator eller surfplatta.

-40% På allt från Termo

Under nästan 40 år har Termo Original haft fokus på att utveckla dom bästa tänkbara tekniska textilierna för funktionella underkläder. Att skapa material som passar dom skandinaviska årstiderna och det varierande klimatet. Att tillverka underställ, konstruerade för proffs och entusiaster, som utsätter sig för situationer där kraven på kvalitet, funktion och komfort är höga. Det är vad Termo brinner för.

Benchmade - BUGOUT

Benchmade – 535 BUGOUT är en lättviktskniv som snabbt blivit en av Benchmades mest populära knivar. Perfekt som EDC eller lätt jakt/friluftskniv. Bugout™ har ett användarvänligt format och Benchmades effektiva Axis-mekanism. En slimmad profil gör att Bugout™ knappt syns när den bärs i fickan.

Savotta - JÄÄKÄRI M

SAVOTTA – JÄÄKÄRI M är den medelstora dagsäcken från familjen Jääkäri, kapacitet på cirka 30 liter. Jääkäri M är en förbättrad modell av Light Border Patrol-ryggsäcken som ursprungligen var designad för den finska gränsbevakningen. Den smala designen erbjuder obehindrad rörelse i trånga utrymmen och svår terräng. PALS-fästbandet erbjuder många alternativ för montering av ytterligare påsar och redskap på utsidan av förpackningen.

Keith - Mess Kit

Keith – Titanium Canteen Mess Kit är ett multifunktionellt matkärlset tillverkad av ren titan. Innehåller en flaska (1100 ml) med titankork, en kopp med tillhörande lock (700 ml) och en praktisk tygväska. Perfekt för dem ute på äventyr som försöker minimera vikt och maximera kvalitet. Väger endast 288 gram, trotts sin generösa volym.

Savotta - Keikka 30L

SAVOTTA – Keikka 30L är en mycket praktisk och funktionell duffelbag. Byggd med högkvalitativa finska militära material och metoder. Denna väska är gjord för att tåla allt.

-50% på allt från Haunted By Nature

HPA – EDC Backpack är en ny HPA-väska för dagligt bruk. Ryggsäcken har många invändiga och yttre fickor var av ett är vadderat fack för en laptop eller surfplatta upp till 15″. MOLLE-öglorna på ryggsäcken möjliggör många anpassningsmöjligheter efter eget tycke.

Bug Out Gear är en svensk webbutik som specialiserar sig inom utrustning för överlevnad och äventyr.

Nyhetsbrev

Copyright © 2021 Bug Out Gear

10% rabatt på ett helt köp

Just nu får du hela 10% rabatt på ett helt köp när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Registrera dig nedan så får du en giltlig rabattkod mailad till din angivna mailadress.